L'AMPA de l'escola Bages programa un dissabte ple de propostes solidàries per La Marató

Imatge de la matinal solidària per La Marató que es va viure l'any passat a l'escola Bages
Imatge de la matinal solidària per La Marató que es va viure l'any passat a l'escola Bages | AMPA Bages
Redacció
21 de novembre del 2018
Actualitzat a les 10:18h
Aquest dissabte, 24 de novembre, l'escola Bages de Manresa se solidaritzarà amb La Marató de TV3 oferint activitats lúdiques i participatives obertes a tota la ciutadania. Impulsada per l'AMPA del centre, la jornada començarà a les onze del matí amb un esmorzar popular que comptarà amb dolços elaborats pels mateixos infants i les seves famílies, i que s'acompanyarà de xocolata desfeta, a càrrec de l'AMPA.

Paral·lelament, i durant tot el matí, s'instal·laran paradetes on es vendran manualitats fetes pels més menuts; es durà a terme el mercat de la Rejoguina, en el qual es vendran joguets de segona mà a preus d'1 a 5 euros; s'oferiran tallers infantils de pintura, i es disputaran diversos partits de futbol.

A banda, també es vendran números per participar en una panera solidària a benefici de La Marató i es durà a terme la segona edició de la Trobada d'Intercanvi de Cromos. Com a cirereta del pastís, els soldats de la Legió 501 i de la Legió Rebel d'Star Wars visitaran el centre i es faran fotos amb tots els infants que ho desitgin.