Althaia acull la Trobada Anual de la Xarxa Catalana d'Hospitals Sense Fum

per Redacció , 20 de novembre de 2018 a les 19:10 |
Trobada Anual de la Xarxa Catalana d'Hospitals Sense Fum a Althaia | Althaia
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de novembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Una cinquantena de professionals implicats en el control del tabaquisme han pres part en la setzena edició de la Trobada Anual de la Xarxa Catalana d'Hospitals Sense Fum. La jornada s'ha celebrat aquest dilluns, 19 de novembre, a la Sala d'Actes de l'Hospital Sant Joan de Déu de la Fundació Althaia.

Per donar la benvinguda als hospitals assistents s'ha comptat amb la participació de Manel Jovells, director general de la Fundació Althaia; Josep M. Suelves, cap del Servei de Prevenció i Control del Tabaquisme de l'Agència de Salut Pública de Catalunya; i Esteve Fernández, coordinador de la Xarxa Catalana d'Hospitals sense Fum.


Durant la trobada, s'han exposat els projectes de futur de la xarxa, s'ha analitzat com potenciar la intervenció en tabaquisme i s'han compartit projectes i accions d'èxit de diferents centres assistencials. És el cas d'Althaia que, de la mà de la coordinadora del programa a la institució, Lídia Rubio, ha exposat el treball realitzat i el camí recorregut per aconseguir el nivell Or. Aquesta és la màxima distinció atorgada internacionalment a aquells centres sanitaris que han demostrat importants avenços en les polítiques de control del tabac i que representen un exemple per a la resta d'organitzacions en la lluita contra el tabaquisme.

Durant la sessió, que ha tancat la sotsdirectora general de Promoció de la Salut, Carmen Cabezas, s'ha donat la benvinguda als nous membres de la Xarxa Catalana d'Hospitals sense Fum, el Grup Pere Mata a les Terres de l'Ebre i l'Hospital de Sant Celoni.

 

Participació