La 5a Nit del Turisme del Bages atorgarà el premi Bages Impuls! al Bàsquet Manresa

El sector del turisme es dóna cita en una 5a edició que vol posarà de relleu el projecte Manresa 2022

Redacció
19 de novembre del 2018
Actualitzat a les 17:29h
Almenys un centenar de persones vinculades amb el sector del turisme de la comarca del Bages participaran aquest proper dijous a la 5a Nit del Turisme, que enguany se celebrarà a l'escola d'Hoteleria Joviat. La iniciativa és de Bages Impuls!, entitat que té com a missió principal la dinamització i posada en valor d’aquest sector des de la perspectiva privada.

Un dels moments àlgids de la Nit del Turisme és el reconeixement que anualment es fa a una persona que representi una empresa o una iniciativa d’èxit. En aquesta ocasió el premi especial serà per a Josep Saez Mateos del Bàsquet Manresa SAE que és un atractor de visitants per la pròpia dinàmica dels partits de bàsquet i que és ambaixador de Manresa i el Bages arreu. Els premiats en les quatre edicions anteriors han estat el jesuïta José Luis Uriberri, impulsor del Camí Ignasià; Joan Soler, president del Consell Regulador de la DO Pla de Bages, Ferran Climent, director científic del Geoparc Mundial Unesco de la Catalunya Central i Jordi Vilaseca Brugueras de l'escola d'hoteleria Joviat.

A part d’empresaris i emprenedors, han confirmat la seva presència a la Nit del Turisme, l'alcalde de Manresa i el president del Consell Comarcal del Bages, així com alcaldes, regidors i altres representants del Consell Comarcal del Bages. La recepció dels visitants es farà a partir de les 19.30 del vespre al saló Montserrat de l'Escola d'hoteleria Joviat amb la previsió començar els parlaments a les 20.30h. Els assistents rebran una invitació per fer una visita guiada a la Manresa Ignasiana, entre altres presents relacionats amb el projecte Manresa 2022.

La Nit del Turisme del Bages fins a aquesta edició ha tingut un caràcter itinerant entre els quatre establiments que es responsabilitzen de la proposta gastronòmica: Hotel Mon Sant Benet, Hotel Abat Cisneros de Montserrat, Hotel Mas de la Sala i Hotel Parador de Cardona. Però en aquesta 5a edició excepcionalment la seu se situa a Manresa per posar èmfasi en el gran projecte que representa pel territori la Manresa ignasiana.