L'Espai Òmnium acollirà un debat sobre Pompeu Fabra, en el seu 150è aniversari

Serà moderat per Joan Badia i hi intervindran els lingüistes Carles Riera i Pau Vidal

Redacció
19 de novembre del 2018
Actualitzat a les 11:09h
En el marc dels 150 anys del naixement de Pompeu Fabra, aquest dimarts, 20 de novembre, a les 7 de la tarda, es farà un debat sobra la vigència de la seva obra, dins dels actes dels premis Lacetània i Bages de Cultura, a l'Espai Òmnium de Manresa. Serà moderat per Joan Badia i hi intervindran els lingüistes Carles Riera i Pau Vidal.

D'altra banda, Òmnium organitza una ruta matinal guiada per Barcelona, a l'entorn dels episodis més rellevants de la vida del mestre, el proper dia 25 del mateix, conduïda per David Paloma i Mònica Montserrat, amb parades en indrets relacionats amb la infància, els estudis i el lleure del mestre, i també la seva relació amb L'Avenç, l'Ateneu, el Centre Excursionista de Catalunya i l'Institut d'Estudis Catalans. Per a informació i inscripcions, cal adreçar-se a la secretaria de la seu territorial o bé a [email protected].

Finalment, en la cloenda de l'Any Fabra, Òmnium Bages i el Club Tennis Manresa, presentaran el dia 20 de desembre, a les set del vespre, també en l'Espai Òmnium, el monòleg Pompeu Fabra, jugada mestra!, interpretat per l'actor Òscar Intente.