El celler bagenc Grau i Grau continua la seva expansió al mercat exterior

El Celler Grau i Grau fa una verema totalment ecològica
El Celler Grau i Grau fa una verema totalment ecològica | CGiG
Redacció
19 de novembre del 2018
Actualitzat a les 11:05h
El celler bagenc Grau i Grau, pertanyent a la Denominació d'Origen Pla de Bages i reconeguda per la producció de vi ecològic, continua obrint-se pas al mercat internacional. Els seus vins ecològics s'han posicionat ja en llocs com Polònia, Alemanya o Japó i, en aquests últims mesos, s'han reunit amb importadors d'altres països per continuar expandint el mercat.

La responsable d'exportació del celler, Marta Pujadó Grau, comenta que aquest any han mantingut els clients que ja tenien, i fins i tot, han augmentat les seves compres en veure que el celler ha començat a produir vi ecològic. "Països com Bèlgica, Polònia i Dinamarca són ja tres mercats fixos per a nosaltres i van augmentant les compres". Quant al mercat asiàtic, Pujadó assenyala que "Japó és ja un mercat que té els nostres vins i creiem que aquest any, per les modificacions en un tractat amb els seus impostos amb les compres a Espanya , creixerem en vendes. És un mercat objectiu i molt potent en la compra de vi i cava de qualitat".

Nous mercats

El celler bagenc continua treballant per expandir les seves vendes a nous mercats internacionals. De fet, ja han començat a posicionar el seu vi a Austràlia i els Estats Units. "És un tipus de mercat que valora molt el tema de la producció ecològica, i ens ha comprat tota la gamma per provar-la. Tenim el seu feedback i és molt positiu. Estem convençuts que augmentarem les vendes en aquest país". 

D'altra banda, en els últims mesos Celler Grau i Grau ha mantingut reunions amb importadors d'Eslovàquia, Xina i Índia. "Tenim bones expectatives", finalitza Pujadó.