El CN Minorisa només aguanta la Sirena CN Mataró el primer quart (5-9)

Els bagencs van desaprofitar sis superioritats durant el partit

18 de novembre del 2018
Actualitzat a les 20:44h
El CN Minorisa ha perdut 5-9 contra la Sirena CN Mataró B en un partit en el quan només el primer quart va ser per als jugadors de Calvo que, amb un bon inici, s'apuntaren el primer parcial, per un mínim 2-1, però amb mèrits per un millor resultat. El marcador l'encetà Ruiz, i va ser Masplà qui donaria l'avantatge als amfitrions en aquest primer quart, després de l'empat, en superioritat, dels del Maresme. En aquest quart els bagencs desaprofitaren dues jugades de superioritat.

En el segon període els jugadors del CN Minorisa desaparegueren i en menys de quatre minuts veien com els visitants es posaven 2-4. Un gol de Pelegrín trencava la mala inèrcia i situava el 3-4 en el marcador, que podia haver estat millor en cas d'aprofitar una altra superioritat numèrica.

Després del canvi de camp, Muns, en superioritat, feia que tornés l'emoció a l'empatar a quatre gols. Va ser un miratge, doncs la reacció dels costaners va ser immediata, i amb tres gols se situaren 4-7, a manca dels darrers vuit minuts.

El darrer període de joc va confirmar la superioritat visitant que se situaren 4-9, marcador que Masplà va ajustar al 5-9 definitiu.

Un sol gol en set superioritats va ser un peatge massa car per un equip que jugava davant un rival jove però amb gran nivell d'entrenament.

Fitxa tècnica

Arbitratge a càrrec de S Galindo i R Calopa. Van assenyalar sis exclusions a jugadors locals per set als visitants.

Parcials: 2-1, 1-3, 1-3, 1-2.

Alineacions i golejadors:

CN Minorisa A: I Prieto, L Mayol, E Casasayas, R Ruiz 1, G Lafoz, O Muns 1, X Pelegrín 1, I Ruiz, E Masplà 2, E Martínez, N Lenard, M Puerta i Ll Villaró.

La Sirena CN Mataró B: M Gutiérrez, J Colominas 1, J Biosca, A Blanch 4, M Vera, M Ramírez 1, M Omedes 1, J Ruiz 1, V Pérez, F Mascioli 1, R Homar, O Artigas i V Romera.