Tres nous robatoris amb força a domicilis, aquest dissabte, a Mas Planoi de Castellgalí

Un dels robatoris va ser en grau de temptativa, perquè els lladres van marxar quan van veure que a l'interior de la casa hi havia els inquilins

Carrer Pau Casals de Castellgalí, on es van produir dos robatoris
Carrer Pau Casals de Castellgalí, on es van produir dos robatoris | GSV
18 de novembre del 2018
Actualitzat a les 10:49h
Castellgalí va viure dissabte al vespre tres robatoris amb força en tres cases unifamiliars a la zona el Mas Planoi, un d'ells en grau de temptativa. Els robatoris es van produir en dos domicilis del carrer Pau Casals, en un terces cas, al carrer de Llevant, no van acabar d'entrar-hi perquè hi havia els inquilins a dins de la casa.

Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís a 2/4 de 8 del vespre que havien entrat a robar en una casa al carrer Pau Casals. Quan van arribar al lloc van comprovar que els lladres havien també entrat en una altra casa del mateix carrer, i que havien fet un tercer intent en una altra casa, en aquest cas al carrer Llevant. En aquest últim cas, van desistir d'entrar-hi quan van comprovar que hi havia gent a dins.

En dos casos van forçar una finestra per accedir a l'immoble, i en l'altre van forçar la porta. A falta d'una valoració més detallada, en un dels domicilis van robar-hi un ordinador i en l'altre encara no hi han trobat a faltar res.

Els Mossos d'Esquadra porten a terme la investigació dels fets. Cal recordar que divendres també es va viure un intent de robatori en una casa de Pineda de Bages.