Tiroteig a Pineda de Bages, en un nou intent de robatori

Un presumpte lladre va intentar atropellar dos mossos amb el cotxe, que van fer trets dissuasoris sense evitar la seva fugida

Una dotació de Mossos d'Esquadra al carrer Ausiàs March de Pineda
Una dotació de Mossos d'Esquadra al carrer Ausiàs March de Pineda | Cedida
16 de novembre del 2018
Actualitzat el 17 de novembre a les 22:33h
Quatre trets d'arma de foc per evitar un nou intent de robatori han fet saltar totes les alarmes a Pineda de Bages aquest divendres. Les cinc càmeres lectores de matrícules que ha instal·lat l'Ajuntament de Sant Fruitós per reduir l'activitat delictiva a la urbanització no han tingut l'efecte dissuasori desitjat. En pocs minuts es desplegava un dispositiu policial a les vies properes i un helicòpter sobrevolava la zona.

Testimonis de la urbanització apunten que els lladres han estat sorpresos per la policia i tres han fugit a peu, excepte un que ho ha fet en cotxe. En la fugida, aquest últim ha intentat atropellar dos mossos de paisà i aquests agents han disparat fins a quatre trets a l'aire. Els Mossos d'Esquadra només han confirmat aquest últim extrem.

Segons Mossos d'Esquadra, els dos agents de paisà, que es trobaven a Pineda en el marc del dispositiu de vigilància que hi ha muntat, han vist un cotxe Mercedes mal aparcat i amb els llums encesos. Quan han comprovat, a través de la matrícula, que es tractava d'un cotxe robat dimecres passat de l'interior d'una casa del Vallès, s'hi han acostat. El conductor del vehicle ha accelerat amb la intenció d'atropellar-los, els mossos s'han pogut apartar i han fet quatre trets isuasoris a l'aire, però el cotxe no s'ha aturat i ha fugit.

Nombrosos operatius dels Mossos d'Esquadra han estat fent controls en rotondes i vies de sortida properes a la urbanització, i un helicòpter ha pentinat la zona en busca dels fugitius, però no s'han aconseguit localitzar.