L'Ajuntament de Sant Fruitós tanca provisionalment la discoteca Monn's

Degut a que l'empresa no ha lliurat tota la documentació requerida i té obert un expedient per motius de contaminació acústica

per Redacció , 16 de novembre de 2018 a les 19:09 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de novembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament e Sant Fruitós de Bages ha tancat provisionalment la iscoteca Monn's degut a que l'empresa titular de l'activitat no ha entregat tota la documentació requerida per part de l'Ajuntament, des que se'ls va atorgar la llicència per dur a terme l'activitat a inicis de 2018. 

Paral·lelament es dona el cas que també s'ha obert un expedient sancionador per valor de 900 euros a la mateixa discoteca per motius de contaminació acústica. Aquest procés s'ha obert després de les diverses queixes rebudes al llarg dels últims mesos, motiu pel qual es va procedir a la inspecció i control dels nivells sonors del local. Els resultats van situar els valors per sobre del màxim permès, acreditant que no s'estaven complint els valors límit d'immissió sonora en aquests ambients exteriors.


Per aquest motiu, l'Ajuntament pren aquesta mesura fins que no es doni compliment als requisits imposats a la llicència en matèria de sorolls i de controls perceptius per al seu exercici. 

El cas, tal com marca la legislació, serà traslladat a la Direcció General d'Espectacles Públics i Activitats Recreatives com a òrgan competent en matèria d'inspecció i sanció dels establiments oberts al públic. 

 

Participació