La C-58 ha estat totalment tallada més de 27 hores a causa de l'aiguat de dijous

L'accés a aquesta carretera des de la C-55 està restringit i les barreres de l'autopista estan obertes

Trànsit intens a la C-58, aquest dijous
Trànsit intens a la C-58, aquest dijous | @castellvilar
Redacció
16 de novembre del 2018
Actualitzat a les 21:49h
La C-58 ha estat tallada en els dos sentits de la marxa des de dijous a les 6 de la tarda fins a divendres a les 9 del vespre per culpa de les esllavissades que es van produir a l'altura de Vacarisses, i per les actuacions de sanejament i reforçament de les parets terroses. L'accés de de la C-55 també ha estat restringit durant tot aquest temps, segons informa el Servei Català de Trànsit. L'Autopista Terrassa-Manresa ha tingut les barreres obertes en els dos sentits com a via alternativa al tall.

La C-58 ha estat des de dijous a la 1 del migdia amb diverses afectacions viàries per culpa de despreniments de roques a la carretera a causa de l'aigua de la pluja que va ser constant al llarg del dia. Inicialment, en dos casos, es va poder habilitar pas alternatiu als vehicles, però a partir de les 6 de la tarda es va acabar tallant la carretera i obrint els peatges de l'autopista, per portar-hi a terme actuacions per reforçar la seguretat del trànsit.

Aquesta no va ser l'única afectació per esllavisades. La carretera de Can Maçana en direcció al Monestir de Montserrat també es va haver de tallar, i a la BP-1103 i la BP-1121 es va donar pas alternatiu per la caiguda de roques.

El Cremallera de Montserrat també es va veure afectat per una esllavissada tot i que aquest divendres al matí el seu funcionament ha tornat a la normalitat.