El Pessebre Vivent del Pont Llarg lliura els seus premis

Els dos guanyadors dels concursos, amb Jordi Ruiz i la pubilla i l'hereu
Els dos guanyadors dels concursos, amb Jordi Ruiz i la pubilla i l'hereu | PVPL
Redacció
16 de novembre del 2018
Actualitzat a les 18:07h
El Pessebre Vivent del Pont Llarg, ha fet entrega dels premis dels dos concursos que fa el Pessebre Vivent des del 2015. El primer va dirigit als menuts de cada casa que visiten el Pessebre, a qui es proposa el joc de recerca On és el caganer? on es tracta de trobar el lloc on està situat el caganer en el recorregut del pessebre i que es pot descobrir al llarg de la visita. Els infants fins a 14 anys estaven convidats a omplir una butlleta amb la resposta i a dipositar-la en una urna situada a la sortida del Pessebre.

Entre totes les butlletes amb encert, s'ha sortejat un premi consistent en un pastís de llaminadures i unes entrades per visitar amb la família el nou Pessebre d'enguany. El sorteig per trobar el guanyador es va portar a terme el dia que es van reunir els caramellaires de la Parròquia amb les Pubilles i Hereus de Manresa i els nous escollits Pubilles i Hereus del Pessebre Vivent del Pont Llarg, on hi ha molta presència d'infants i joves. Els mateixos joves hereus i pubilles van fer el sorteig i la gent que era present en van ser testimonis.

La guanyadora ha estat la Lucia Peralta Travé, de Manresa i la Pubilla jove, Martina Monrós, i l'hereu jove, Pau Planas, li van fer entrega del premi.

L'altre concurs anava dirigit als més grans i es tractava d'un concurs de fotografia. D'entre totes les fotografies sobre el pessebre que es van fer arribar a l'organització, se n'ha triat la guanyadora que formarà part del cartell de l'edició del 2018 i el seu autor va ser premiat amb un àpat per a dues persones al Restaurant Espai Gastronòmic del Kursaal. En Jordi Ruíz, propietari del Restaurant del Kursaal, va fer entrega del guardó al guanyador del premi a en Jordi Preñanosa, de Manresa.