El Manresa FS viatja a la Barceloneta per consolidar les opcions de ser a la Copa del Rei

El partit es disputarà dissabte a 3/4 de 7 de la tarda

Redacció
16 de novembre del 2018
Actualitzat a les 14:31h
El Manresa FS afrontarà el partit a la Barceloneta, dissabte a 3/4 de 7 de la tarda, havent oblidat la derrota de dissabte passat contra el líder. Les expectatives dels manresans de cara classificar-se per la copa del Rei de la vinent temporada segueixen intactes. I aquest és un dels partits importants d'ara fins a finalitzar la primera volta de la competició.

El conjunt manresà només té la baixa del porter solsoní Bixi, encara en recuperació, i el Barceloneta al seu puntal Moha, sancionat.

El conjunt barceloní està en descens, tercer per la cua de la taula amb 7 punts, 26 gols a favor i 33 en contra. És un bagatge negatiu, però cal tenir present que els marítims no han perdut cap partit amb un resultat escandalós. Sempre han donat la cara fins als instants finals de partit. A casa seva nomes ha perdut un partit de quatre jugats. Va ser davant Hospitalet (1-3), mentre que va derrotar al Lleida (5-3) i al Salou (4-3) i va empatar amb CCR (4-4). A fora ha perdut tots els partits: a Mataró, Canet, Unión, Escola Pia i Pallejà.