Detenen quatre homes a l'autopista que duien 20kg de marihuana en una furgoneta

En un control de l'ARRO a l'altura de Castellbell i el Vilar

La marihuana incautada a l'interior de la furgoneta
La marihuana incautada a l'interior de la furgoneta | Mossos
Redacció
16 de novembre del 2018
Actualitzat a les 14:11h
Els Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) de la Regió Policial Central van detenir dimecres passat quatre homes, d'entre 36 i 41 anys i veïns de Santa Coloma de Gramenet, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.

Els fets van passar el mateix 14 de novembre, cap a les dues del migdia, durant un control de pas que els agents de l'ARRO havien muntat a la carretera C-16 a Castellbell i el Vilar.

Durant el control van aturar una furgoneta que de l'interior se'n desprenia una forta olor de marihuana. Davant d'això van identificar als tres ocupants i van escorcollar el vehicle. Mentre feien gestions amb el vehicle aturat una altra furgoneta es va aproximar al control. Quan la van aturar el conductor es va posar molt nerviós, motiu pel qual els agents també el van identificar i escorcollar. 

En l'escorcoll d'un dels vehicles els mossos van localitzar dues maletes de viatge amb 20kg de marihuana a l'interior. A més, a un dels ocupants se li van trobar 1.165 euros distribuïts en diversos bitllets. D'altra banda, durant l'escorcoll els agents van observar que les persones de les dues furgonetes intercanviaven paraules entre elles com si es coneguessin.

Després de diverses gestions, els mossos van poder relacionar els ocupants entre ells així com la seva implicació en els fets. Davant d'això es va detenir a les quatre persones per un delicte contra la salut pública.

Els detinguts han passat aquest divendres a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa.