La C-58 es troba tallada en els dos sentits en una afectació que dura 22 hores

L'accés a aquesta carretera des de la C-55 està restringit i les barreres de l'autopista estan obertes

Trànsit intens a la C-58, aquest dijous
Trànsit intens a la C-58, aquest dijous | @castellvilar
Redacció
16 de novembre del 2018
Actualitzat a les 18:23h
La C-58 continua tallada en els dos sentits de la marxa des de dijous a les 6 de la tarda per culpa de les esllavissades que es van produir a l'altura de Vacarisses, i l'accés de de la C-55 està restringit, segons informa el Servei Català de Trànsit. L'Autopista Terrassa-Manresa té les barreres obertes en els dos sentits com a via alternativa al tall.

La C-58 porta des de dijous a la 1 del migdia amb diverses afectacions viàries per culpa de despreniments de roques a la carretera a causa de l'aigua de la pluja que va ser constant al llarg del dia. Inicialment, en dos casos, es va poder habilitar pas alternatiu als vehicles, però a partir de les 6 de la tarda es va acabar tallant la carretera i obrint els peatges de l'autopista.

Aquesta no va ser l'única afectació per esllavisades. La carretera de Can Maçana en direcció al Monestir de Montserrat també es va haver de tallar, i a la BP-1103 i la BP-1121 es va donar pas alternatiu per la caiguda de roques.

El Cremallera de Montserrat també es va veure afectat per una esllavissada tot i que aquest divendres al matí el seu funcionament ha tornat a la normalitat.