La mítica «Curro Jiménez» tornarà renovada a la petita pantalla amb dos actors bagencs

Els santvicentins Trini Montoliu i Cèsar Riola compten amb papers fixos en aquesta nova sèrie, que portarà per nom "Bandolero"

Trini Montoliu i Cèsar Riola formaran part de l'elenc de la nova sèrie 'Bandolero'
Trini Montoliu i Cèsar Riola formaran part de l'elenc de la nova sèrie 'Bandolero' | Cedida
16 de novembre del 2018
Actualitzat a les 11:02h
Els actors de Sant Vicenç de Castellet Trini Montoliu i Cèsar Riola formaran part de l'elenc d'intèrprets que donaran vida a Bandolero, un remake de la mítica sèrie Curro Jiménez, escrita per Pilar Peinado i dirigida per Miguel Ángel Fabre, que ja fa uns quants mesos que s'està rodant. Els dos actors locals encarnaran, respectivament, Dolores, propietària d'una taverna i mare del fillol del protagonista, i El Catalán, un bandoler català fugitiu que s'amaga a Andalusia. "Estem molt contents de poder dir, per fi, que formem part d'un projecte professional", expliquen Riola i Montoliu, que fins ara han hagut de compaginar la seva faceta artística "amb feines més estables". Ell és professor i ella monitora esportiva.

Bandolero, la data d'estrena de la qual es desconeix, se situarà a l'Andalusia de mitjan segle XIX i narrarà la història d'un jove Curro Jiménez (interpretat per Iván Sánchez) que s'enfrontarà a les injustícies i al caciquisme de l'època amb l'ajuda d'uns companys amb qui hi manté un estret vincle. Acció, aventura i romanç seran els ingredients principals d'aquesta nova proposta televisiva, que constarà de dotze capítols i comptarà, també, amb actors de la talla de Ramón Langa, Emma Caballero o Manuel Tallafé, així com amb les reconegudes cantants Núria Fergó i Melody.

De moment, i tal com avancen Montoliu i Riola, "l'equip de producció està en converses amb diferents cadenes d'àmbit estatal" perquè s'hi emeti la sèrie. Pel que sembla, les candidates són Antena 3, TVE i, fins i tot, Netflix.

Cameo al "Súperlopez" de Dani Rovira

El proper divendres, 23 de novembre, s'estrenarà als cinemes Súperlopez, la pel·lícula protagonitzada per Dani Rovira (Ocho apellidos vascos, 100 metros o Ahora o nunca), basada en els còmics de l'il·lustrador espanyol Juan López Fernández, "Jan". En aquesta, hi apareixerà Cèsar Riola fent un petit paper.