Antoni Bassas participarà a la Nit de l'Impuls Empresarial de Sant Vicenç

La trobada reunirà unes 300 persones del teixit econòmic i social del municipi el proper dijous 22 de novembre a Cal Soler

Antoni Bassas
Antoni Bassas | Adrià Costa
Redacció
16 de novembre del 2018
Actualitzat a les 10:27h
El periodista Antoni Bassas és el convidat de la Nit de l'Impuls Empresarial de Sant Vicenç de Castellet que se celebrarà el proper dijous 22 de novembre a Cal Soler. La vetllada que organitza la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament reunirà unes 300 persones del teixit econòmic i social de Sant Vicenç de Castellet i en sis edicions s'ha consolidat plenament entre el sector empresarial del municipi. Bassas, un dels periodistes més reconeguts del país, pronunciarà la conferència Emprendre, alguna pregunta més? en què repassarà la seva trajectòria professional i vital.

Reconeixement a les empreses i comerciants

La Nit de l'Impuls Empresarial reconeixerà aquelles empreses que hagin tingut una trajectòria destacada durant el darrer any en els àmbits de la innovació, la internacionalització i la responsabilitat social. En paral·lel, també es distingirà el comerç o servei més innovador i els comerços que aquest 2018 commemoren el 50è aniversari.

Les inscripcions per participar a l'acte són gratuïtes i s'han de confirmar a través del correu electrònic [email protected].