Ingressa a presó després de robar a un treballador que posava els llums de Nadal al Born

El presumpte delinqüent va actuar amb quatre persones més, que van fugir del lloc després d'increpar els treballadors i trencar el material nadalenc

Redacció
16 de novembre del 2018
Actualitzat a les 10:24h
Els mossos de la comissaria de Manresa van detenir dijous un home de 45 anys i veí de Manresa, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i un delicte de danys.

El passat dia 13 de novembre, pels volts de la una de la nit, tres treballadors estaven posant les llums de Nadal a la zona del carrer del Born de Manresa. Un grup de cinc persones se'ls van acostar i els van començar a increpar i a trencar el material que portaven.

Tot seguit un d'ells va empentar i colpejar al pit a un dels treballadors, i d'una estrebada li va sostreure el telèfon mòbil. Seguidament l'agressor i els seus companys van fugir ràpidament del lloc.

El mateix dia dels fets, pels volts de les 9 del matí, els mossos van localitzar i detenir el presumpte autor del robatori violent.

El detingut va passar dijous a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa, el qual en va decretar el seu ingrés a presó.