La CNT de Manresa es manifestarà dissabte contra la «precarietat laboral» del sector hostaler

Sota el lema "L'hostaleria no és així", l'acció començarà a les sis de la tarda des de la Ben Plantada

Redacció
15 de novembre del 2018
Actualitzat a les 12:00h
"Som un dels sectors més importants del nostre territori, però tot i això, un dels més castigats", lamenten els membres de la CNT que treballen en el món de l'hostaleria, que aquest dissabte, 17 de novembre es manifestaran a Manresa precisament per "demostrar que tenim mitjans i eines per fer front a aquestes injustícies".

Sota el lema L'hostaleria no és així, la mobilització començarà a les sis de la tarda des de la Ben Plantada i denunciarà "les condicions laborals precàries i indignes a què estem sotmesos i que no respecten el conveni col·lectiu". Afirmant, contundents, que "la unió de tots els treballadors" és "imprescindible" per aconseguir revertir la situació, els del sindicat animen a participar a la manifestació a totes aquelles persones a qui "no se'ls respectin els descansos laborals; treballin més hores que les que diu el contracte, o sentin que se'ls denigra la seva categoria professional".

La manifestació de dissabte forma part d'un seguit d'accions de rebuig contra les condicions laborals del món hostaler que s'estan duent a terme des de la CNT. Van començar aquest dilluns passat amb una assemblea informativa i seguiran dilluns que ve, dia 19, a les set de la tarda, amb una reunió al local que la CNT té al número 9 de la plaça Catalunya de Manresa.