El CEFS Santpedor portarà el logotip d'Ampans a la seva samarreta

Membres d'Ampans i del CEFS Santpedor mostren la samarreta
Membres d'Ampans i del CEFS Santpedor mostren la samarreta | Ampans
Redacció
15 de novembre del 2018
Actualitzat a les 11:03h
Com cada any, els clubs esportius busquen nous patrocinadors a l'inici de la temporada. Aquest any, però, el Club Esportiu Futbol Sala Santpedor s'ha proposat d'incorporar  un missatge de solidaritat lluint a la samarreta el logotip de la fundació Ampans. El Club ha fet un pas endavant, decidit a fomentar valors com la cooperació, la solidaritat i la inclusió de totes les persones, entre els seus membres i dins la societat en general.

Aquests nous valors se sumen als antics objectius del club, com són promoure els bons hàbits de salut a partir de l'esport, el treball en equip i la comprensió que la fortalesa de l'equip recau en el coneixement del potencial dels seus integrants i, per tant, implica el respecte i acceptació de les diferències.

Així doncs, amb aquest conveni col·laboratiu entre el CEFS Santpedor i Ampans, el Club incorpora de forma solidària el missatge COMPROMÍS amb AMPANS a les samarretes de tots els seus equips. A més, també es compromet a difondre la pràctica d'aquest esport entre les persones usuàries d'Ampans i a organitzar entrenaments i partits entre els equips, la directiva i les persones d'Ampans, amb l'objectiu de contribuir que des de les categories més joves del club, creixin en valors.
Arxivat a