L'espectacular aposta de Coco per celebrar el seu primer aniversari que ha emocionat el públic

Després d'un any i escaig de consolidar-se com la capdavantera de l'oci festiu de la comarca, la sala bagenca vol agrair el suport i la confiança dels seus clients amb un concert de l'artista amb fama internacional Juan Magán

15 de novembre del 2018
Actualitzat a les 11:01h
Juan Magán serà el convidat de luxe de Coco Village per celebrar el seu primer aniversari de vida
Juan Magán serà el convidat de luxe de Coco Village per celebrar el seu primer aniversari de vida | Cedida
Els pavellons esportius de Madison Square Garden (Nova York) i d'American Airlines Arena (Miami); l'Estadi Azteca de Mèxic; el Teatro Real de Madrid; el Palau Sant Jordi de Barcelona... Aquests són cinc dels centenars d'espais, auditoris i sales musicals que l'artista català amb fama mundial Juan Magán ha trepitjat al llarg dels seus més de deu anys de trajectòria musical dins del gènere que ell mateix va crear i que ja fa temps que causa sensació arreu: l'electro latino. Aquest dissabte, 17 de novembre, afegirà, a la seva llarga llista de locals conquerits, la bagenca Coco Village.

Després d'estar gairebé tres anys tancada, la mítica discoteca Memfis va reobrir les seves portes, l'estiu del 2016, de la mà del Grup Ítaca i de Villa Martini. Ho va fer amb el format estival, amb diverses carpes a l'aire lliure que van batejar amb el nom de Villa Martini.

Quan va arribar la tardor, els nous propietaris de la sala van habilitar l'espai tancat de la discoteca i, a mitjan 2017, la van inaugurar amb el nom de Memphis. En un primer moment, oferia festes temàtiques esporàdicament, però "veient l'èxit que havien tingut les carpes d'estiu i també les propostes temàtiques, i observant que hi havia un buit de mercat que podíem omplir, vam apostar per obrir cada dissabte", explica Sergi Torra, director artístic i discjòquei de la sala, que afegeix que "com que es tractava d'un projecte nou, vam posar-li un nom inèdit: Coco Village".

Aquest mes d'octubre va fer un any que els socis bagencs del local van inaugurar l'activitat de Coco Village. "Sabíem que costaria que la gent li deixés de dir Menfis, perquè no hem d'oblidar que havia estat una discoteca molt potent i popular, i tothom la coneixia com a tal", confessa Torra. Ho van aconseguir. I amb bona nota, sobretot "gràcies a l'equip humà que hi treballem, que des del primer moment vam creure en el projecte i ens hi vam bolcar de ple".

Ara, per agrair la fidelitat dels clients que els han consolidat com la discoteca de referència del Bages, han decidit celebrar el seu primer any de vida convidant un dels artistes més populars internacionalment en el panorama musical actual. Juan Magán, l'autor de hits com Bailando por ahí, He llorado, Idiota, Usted o Ni la hora (aquesta darrera juntament amb la "trunfita" Ana Guerra), trepitjarà la discoteca de Sant Fruitós de Bages aquest dissabte, 17 de novembre, en un concert "que fa mig any que organitzem", remarca Torra. "Volíem donar les gràcies a totes aquelles persones que han confiat en nosaltres des del primer moment, i ho havíem de fer com es mereixien", afegeix.
 

Coco Village, consolidada com un referent d'oci festiu de la comarca del Bages Foto: Coco Village


Les entrades anticipades, a punt d'esgotar-se

El furur que ha causat entre els fans de Coco Village el concert de Magán s'ha traduït en l'esgotament, pràcticament, de totes les entrades anticipades que es van posar a la venda. Encara en queden algunes, que es poden adquirir per 15 euros a les taquilles del Kursaal, als bars Ítaca de Manresa i Sabadell o a través d'aquest enllaç.

En total es vendran 1.400 entrades, algunes de les quals es reserven per vendre a taquilla, el mateix dia del concert. Aquestes darreres tindran un preu de 18 euros.