Xerrades, tallers i altres activitats a la Setmana contra la violència de gènere de Súria

Els actes s'allargaran del 18 al 28 de novembre

Redacció
14 de novembre del 2018
Actualitzat a les 12:52h
Súria celebrarà una nova edició de la Setmana contra la violència de gènere a partir d'aquest diumenge 18 de novembre. L'acte central tindrà lloc dissabte 24 de novembre, amb la lectura d'un manifest, l'encesa d'espelmes i una actuació musical al davant dela Casa de la Vila.

El programa de la Setmana contra la violència de gènere també inclou xerrades, sortides, un espectacle teatral i diferents activitats de sensibilització adreçades a l'alumnat de l'Institut Mig-Món.

En la salutació del programa d'enguany, la regidora de Benestar Social, Sanitat i Solidaritat, Carme Besa, remarca que "malgrat la voluntat de voler erradicar aquesta xacra, ara com ara encara existeixen abusos laborals per raó de gènere, i ja no parlem dels abusos morals o psicològics que poden arribar a provocar l'aniquilació psíquica de les seves víctimes".

Segons Carme Besa, amb les activitats de la Setmana "es vol fer una reflexió per fer visible a tota la societat la discriminació de les dones en tots els àmbits" perquè encara és necessari prendre més consciència del problema de la violència masclista.

Díptic de la Setmana contra la violència de gènere
Arxivat a