El Festival Test arribarà a Sallent aquest dissabte

S'hi podran veure tres espectacles de microteatre

Redacció
14 de novembre del 2018
Actualitzat a les 10:36h
Aquest dissabte arriba el Festival Test a Sallent, un cicle d'arts intenses de prop i de curta durada. Un projecte en xarxa on s'hi han acollit diversos municipis, entre ells, Sallent.

El cicle es tradueix en diverses propostes de microteatre que cada població ha escollit. Es tracta, d'unes sessions teatrals de poca durada, d'entre 15 i 20 minuts, i pensades per realitzar-se en un espai petit i proper amb pocs actors i poc públic.

El Test arriba aquest dissabte a les 19h. Es vol sorprendre els sallentins amb tres petites obres teatrals molt diferents entre elles que es duran a terme en tres espais del centre del poble poc convencionals. Els sallentins es convocaran a la plaça de la Vila i un cop allà es faran tres grups que rotaran per veure els tres mini espectacles.

L'argument dels tres microteatres és molt diferent. Duérmete niño és la primera proposta, l'argument gira entorn d'una parella jove que intenten aprendre a fer dormir el seu fill seguint els consells d'un llibre que es diu Duérmete niño. Happy birthday Jaime love explica la història d'un noi amb el cor trencat que es vol prendre la vida, però just en aquell moment rep una trucada inesperada que ho capgira tot. L'última iniciativa es titula Assasins low cost, una conversa entre dos assassins, mentre esperen a les seves respectives víctimes, sobre la precarietat laboral de la seva professió.

El preu dels tres espectacles és de 5€. Les entrades es poden aconseguir des de l'Ajuntament de Sallent i la plataforma CodeTickets.