PDECat i ERC temptegen el president de la Font per a les municipals de Manresa

Said Ghoula Madkouri s'ha decantat per la llista de Valentí Junyent segons asseguren persones properes a les converses

Said Ghoula Madkouri
Said Ghoula Madkouri | Canal Taronja
14 de novembre del 2018
Actualitzat a les 8:53h
Silenci sepulcral. Ni el PDECat, ni ERC, ni el propi afectat no confirmen ni desmenteixen res. "Estem treballant per fer la llista", diuen com a màxim els partits, "quan tinguem alguna cosa ja informarem". A mig any per a les eleccions municipals de 2019, i encara que hagi estat en secret, ja s'ha viscut la primera pugna entre els dues formacions candidates a ser la llista més votada.

Segons ha conegut NacióManresa, tant el PDECat com ERC han temptejat Said Ghoula Madkouri, el president de l'Associació de Veïns de la Font dels Capellans, per incorporar-lo a la llista, i sembla ser que aquesta primera escaramussa caurà de part dels homes i dones de Valentí Junyent.

El líder veïnal s'hauria decantat pel PDECat perquè té més contacte amb els regidors d'aquest partit en la seva responsabilitat veïnal, i també perquè van ser els primers en proposar-li anar a la llista en una posició de sortida.

Said Ghoula Madkouri és enginyer a la multinacional Denso de Sant Fruitós de Bages i president de l'AVV de la Font dels Capellans després que substituís l'històric líder veïnal Josep Rueda, el març de 2017. Precisament Rueda ja va ser regidor de Convergència a l'Ajuntament de Manresa.