El Cicle Gaudí porta «Petitet» de Carles Bosch a Cardona, Moià i Navarcles

«Petitet» i Carles Bosch, protagonista i director del documental
«Petitet» i Carles Bosch, protagonista i director del documental | Promocional
Redacció
13 de novembre del 2018
Actualitzat a les 19:27h
El Cicle Gaudí portarà a Cardona, Moià i Navarcles la pel·lícula Petitet, un film documental produït per Carles Bosch. La pel·lícula, que té una durada de 107 minuts, està rodada en català i s'ha estrenat el juny d'aquest any.

La projecció es podrà veure a Cardona, al Teatre dels Catòlics, aquest dijous a 2/4 de 9 del vespre; a Moià, a l'Espai Cultural les Feixes, diumenge a les 6 de la tarda, i finalment a Navarcles, a l'Espai Cultural El Coro, el divendres 23 de novembre a les 9 de la nit.

Les entrades sense descompte tenen un preu de 4,5 euros. Els menors de 18 anys i els majors de 65 tenen un preu especial de 3 euros, igual que per als que tinguin el Carnet Jove. També hi ha la possibilitat d'adquirir paquets de quatre entrades per 12 euros i es fa un 2x1 als posseïdors de la targeta del Club de la Vanguardia.

Sinopsi

Petitet, un exmúsic gitano barceloní, el pare del qual va ser un dels palmeros del mític Peret, va prometre a la seva mare moribunda que un dia portaria la rumba catalana a l'escenari d'un gran teatre de Barcelona, i, ara, per a poder complir la promesa, haurà de reunir una vintena de músics gitanos – genials però indisciplinats– i aconseguir el miracle que s'entenguin amb… una orquestra simfònica!
Arxivat a