ERC agafarà Avià com a exemple de sostenibilitat energètica en una xerrada a Balsareny

Redacció
13 de novembre del 2018
Actualitzat a les 12:47h
Avià ja compta amb nombrosos edificis amb plaques solars
Avià ja compta amb nombrosos edificis amb plaques solars | AjAvià
"Cal que ens formem adequadament i disposem del coneixement per aplicar mesures de sostenibilitat energètica als nostres municipis". Així és com s'expressen els membres d'Esquerra Republicana (ERC) del Bages que, en el marc de la proximitat de les eleccions municipals, ja estan perfilant les línies de treball que potenciaran als diversos municipis de la comarca. Una d'aquestes línies és la d'apostar per la sostenibilitat energètica.

És per això que pel proper dilluns 19 de novembre han organitzat una xerrada a càrrec del regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Avià, Josep Subirana, que explicarà als assistents les diverses mesures que s'han dut a terme a aquest municipi del Berguedà en pro de l'energia verda. Una de les més mediàtiques va ser la de permetre als veïns i veïnes del poble instal·lar plaques solars a la teulada i a la façana dels seus respectius habitatges.

La xerrada de dilluns vinent tindrà lloc al local d'ERC de Balsareny (plaça de la Mel) i començarà a dos quarts de vuit del vespre. Tothom que hi vulgui prendre part s'hi ha d'inscriure prèviament enviant un correu a [email protected].