Tornen a desallotjar el CAP Bages per segon cop en un dia, ara per una fuita d'aigua

L'edifici estarà tancat dos dies fins dijous i les visites convencionals i les urgències es derivaran al CAP Sagrada Família

Personal del CAP Bages fora de l'edifici aquest dilluns a la tarda
Personal del CAP Bages fora de l'edifici aquest dilluns a la tarda | Canal Taronja
Redacció
12 de novembre del 2018
Actualitzat el 13 de novembre a les 11:05h
Després que el CAP Bages hagi estat desallotjat aquest dilluns al matí per un incendi, a la tarda l'edifici sanitari ha tornat a ser desallotjat i ha quedat fora de servei fins el proper dijous. La causa: una fuita d'aigua.

La fuita s'ha produït sobre les 4 de la tarda en una canonaa de la primera planta i l'aigua ha afectat les dues plantes inferios de l'edifici on han arribat a caure plaques del sostre. La fuita ha afectat diverses instal·lacions de l'edifici i 60 persones han hagut de ser desallotjades.

Durant els dos dies de tancament, els usuaris del CAP amb visites concertades o urgències seran atesos al CAP Sagrada Família i les visites a especialistes han estat anul·lades.

L'incendi del matí, per una torrada descuidada a la torradora

L'avís d'incendi del matí que ha obligat a desallotjar 150 persones del CAP Bages ha estat causat per una torrada descuidada a la torradora engegada del servei de descans dels treballadors de l'edifici. Malgrat que la sala de descans dels treballadors es troba a la segona planta, el fum ha estat detectat a través dels extractors a la cinquena planta de l'edifici.

Es dona la curiositat que divendres passat es va portar a terme un simulacre d'incendi al mateix edifici.