Milers de visitants omplen la 17a Fira Medieval d'Oficis de Súria

La Fira ha acabat aquest vespre amb un espectacle de cloenda i focs artificials a l'Era del Castell del Poble Vell

Actuació dels Berros de la Cort a la Taverna dels Galàpets
Actuació dels Berros de la Cort a la Taverna dels Galàpets | AjSú
Redacció
12 de novembre del 2018
Actualitzat a les 8:10h
Milers de persones han visitat aquest cap de setmana la 17a Fira Medieval d'Oficis, que ha acabat aquest diumenge al vespre al Poble Vell de Súria. El certamen s'ha caracteritzat enguany per una elevada afluència de visitants i la bona acollida a l'increment dels espectacles de carrer i dels tallers participatius, dues de les principals novetats d'aquesta edició.

La Fira ha acabat amb un espectacle de cloenda i focs artificials a l'Era del Castell del Poble Vell. Al llarg del cap de setmana, el nucli antic surienc s'ha omplert d'animació amb artesans, músics, dansaires, tallers, exposicions, espectacles de carrer, teatralitzacions medievals i altres atractius.

Nombroses entitats i persones de la vila han participat en el desenvolupament de les activitats de la Fira, mantenint així una de les principals característiques de la Fira Medieval d'Oficis de Súria des de les primeres edicions.

La presència de visitants ha estat constant durant el cap de setmana, especialment aquest diumenge. Les àrees d'estacionament de vehicles s'han omplert de gom a gom, en una nova confirmació del poder d'atracció del certamen surienc i de la fidelització aconseguida entre un públic de totes les edats i procedent de diferents comarques, fins i tot més enllà de la Catalunya central.

La inauguració de la 17a Fira Medieval d'Oficis va tenir lloc dissabte, en un acte presidit per la directora general de Comerç de la Generalitat, Muntsa Vilalta, l'alcalde Josep Maria Canudas i el regidor d'Ensenyament, Turisme i Participació, Miquel Caelles.

El comerç del centre de la vila s'ha adherit a la Fira amb la col·laboració de la Unió de Botiguers-Súria Punt Comercial, obrint establiments i guarnint-los amb estètica medieval. Enguany també ha funcionat un servei de transport gratuït en bus entre l'estacionament de l'entrada sud de la vila i el centre urbà. 

D'altra banda, la Fira Medieval d'Oficis ha estat visitada aquest diumenge per un grup d'instagramers britànics, dins del programa ‘Paisatges de Barcelona' de la Diputació de Barcelona. 

L'Ajuntament de Súria agraeix la participació i el treball de totes les persones i entitats de la vila que han fet possible, un any més, l'èxit de la Fira Medieval d'Oficis. 
Arxivat a