Carmona i Font, primera i segona a l'Internacional Gimnova Cup de gimnàstica artística

Andrea Carmona, al centre, i Carla Font a l'esquerra, en el podi
Andrea Carmona, al centre, i Carla Font a l'esquerra, en el podi | EGIBA
Redacció
11 de novembre del 2018
Actualitzat a les 17:30h
La gimnasta de l'EGIBA, Andrea Carmona, s'ha imposat amb claredat a l'Internacional Gimnova Cup de gimnàstica artística femenina que s'ha disputat aquest cap de setmana a Bèlgica. Per la seva part, Carla Font ha aconseguit la segona posició després d'una competició molt regular.

En la categoria júnior, Lorena Medina, després d'alguns errors als aparells de paral·leles i barra, ha quedat fora de les places de podi i ha acabat en la quarta posició. Finalment, Mar Pallisso ha finalitzat en novena posició i Aina Solà, vintena.

Laia Font ha dominat clarament la competició en categoria youngs en els tres primers aparells, però dues caigudes a les paral·leles l'han deixat, finalment, en la tercera posició a la general.

En la classificació per equips, l'EGIBA ha finalitzat en segona posició, per darrere del club amfitrió belga DeGympieskeerbergen, i just per davant de l'AV Juventus d'Italia.

L'últim dia de competició ha estat reservat a la final per aparells, amb les vuit millors gimnastes de cada aparell, dues sèniors, dues youngs i quatre júniors.

Les gimnastes de l'EGIBA han tingut sort desigual: Andrea Carmona s'ha retirat després de la final de salt per unes molèsties al maluc; Mar Pallisso aconsegueix la segona posició en salt; Carla Font supera el seu registre de classificació en paral·leles i aconsegueix la cinquena plaça; a la barra d'equilibris, Laia Font, tot i la seva joventut, aconsegueix acaba tercera, i Lorena Medina aconsegueix l'or a l'aparell de terra en l'última final de la competició.