Els Tirallongues es preparen per fer el salt a la torre de 8 amb folre

7de7 dels Tirallongues, descarregat dissabte a Manresa
7de7 dels Tirallongues, descarregat dissabte a Manresa | Tirallongues
Redacció
11 de novembre del 2018
Actualitzat el 12 de novembre a les 8:01h
Els Tirallongues de Manresa han actuat aquest dissabte juntament amb la colla castellera dels Nyerros de la Plana amb motiu de la Diada de Vigílies de Sant Martí a la plaça Sant Domènec de Manresa.

A la ronda de pilars d'entrada,els Tirallongues han sortit amb 4 pilars de 4 i un pilar de 4 per part dels Nyerros de la Plana.

S'iniciava la diada amb la primera ronda de castells, els manresans descarregaven un 5d7 molt parat i molt segur en tot moment. A segona ronda exhibien un 7d7 que també aconseguien descarregar sense masses dificultats, aquest castell quedava registrat com el segon 7d7 d'aquesta temporada un castell que requereix molt castellers tant de pinya com de tronc. Per la tercera ronda descarregaven un 4d7 que mostrava molt segur i ben treballat. En quarta ronda executaven dos pilars de 5 i finalitzaven la seva diada amb 3 pilars de 4.

Per part dels Nyerros de la Plana sortien a primera ronda de castells amb un 2d6, un castell que quedava com intent després de caure la construcció a l'hora de carregar-lo, per la segona ronda descarregaven un 4d6i un 3d6 a tercera ronda, finalitzaven la jornada amb un pilar de 5.

Tirallongues mai fins ara havia fet tres castells de 7 en una Diada de Vigílies, mostrant així el bon moment en que es troba la colla.

Els manresans ja estan preparats per la diada d'aquest diumenge dia 11 de novembre a les 12h a la plaça de Crist Rei en motiu de la Diada de Sant Martí. Una diada que pot ser històrica per la colla ja que pretenen descarregar un 2d8 amb folre, una construcció de molta dificultat i mai feta abans per la colla. Per assolir aquest gran objectiu Tirallongues ha aconseguit reunir mes de 200 efectius de la colla i que a més també comptara amb l'ajuda en les pinyes de les colles castelleres veïnes del Bages.