El Manresa FS perd contra el CCR i el fa encara més líder (6-8)

Una mala ratxa a la segona part amb quatre gols encaixats en quatre minuts, sentencien el partit

10 de novembre del 2018
Actualitzat a les 21:38h
El Manresa FS ha perdut per 6-8 davant el favorit a aconseguir el la competició, el CCR de Castelldefels. Partit boig i irregular dels locals, amb diverses alternances al marcador. La meitat dels gols visitants s'han cuinat des de la cantonada del parquet manresà. Després de l'empat davant el Cerdanyola i la derrota contra el Mataró, aquest és el tercer partit consecutiu en lliga que els manresans es queden sense sumar els tres punts.

Els primers minuts, intensos i dinàmics, anticipaven un partit prometedor i atractiu. Dos equips ambiciosos que buscaven els tres punts amb atreviment, d'acord amb la seva condició d'equips punters de la categoria. El matx, doncs, ha estat a l'alçada de les càmeres de la FCF. Una sofisticada instal·lació tècnica va retransmetre el partit en directe (streaming) des de la graderia del Pujolet.

Serien els de Castelldefels qui disposarien de més ocasions al llarg de la primera part. Entre Aleix i, sobretot, tres tirs al pal, van impedir que el Manresa encarés el descans per darrere el marcador. El porter visitant, Vallverdú, tampoc ho posaria fàcil als de casa. Asis marcaria el primer al minut 5 després d'una bona jugada individual que culminaria amb un xut creuat amb la cama esquerra. Els últims cinc minuts estarien farcits de gols. Remuntada visitant amb doblet d'Oscar, i resposta manresana immediata amb gols de Corvo i un sorprenent xut escurat de Pep Costa. 3-2 al descans.

En la segona part, el Manresa surt com un coet i Lavado segellaria el 4-2. Just en el millor moment dels locals, en el punt més alt, començaria la davallada manresana. Entre el vertigen, la relaxació i el cansament, el CCR aconsegueix escalar fins el 4-6 en tan sols quatre minuts. Un cúmul de despropòsits, entre rebots, contraatacs i la maleïda pilota parada, tirarien per terra la progressió dels homes de Cachinero.

Però al Manresa encara sabria reaccionar temps. Corvo, executant una falta directa, i Lavado altra vegada, aconseguirien empatar el partit a 6. L'equador de la segona meitat va ser precisament la fase més igualada i emocionant del matx. Tot podia succeir... fins el 6-7, després de dos còrners consecutius pràcticament idèntics, que faria molt mal al Manresa. Cachinero es veia obligat a tirar d'Asis com a porter jugador a falta de tres minuts pel final per a, una setmana més, buscar la victòria a corre-cuita.

Corvo, en un acció polèmica, veuria la segona targeta groga a falta de dos minuts i entregaria la victòria en safata als visitants. Gordillo, un vell conegut que va abandonar la disciplina manresana a la meitat de la temporada passada, aconseguiria marxar del Pujolet marcant al seu ex-equip, això sí, a porteria buida. 6-8 i un Manresa que ja comença a fer més real la previsió inicial que l'equip podia aspirar a poc més que la meitat alta de la taula.

Fitxa tècnica

Manresa FS: Aleix, Santa, Pep Costa, Corvo, Lavado. També Nil, Santa, Güell, Oscar, Tanti, Asis i Cella.

CCR: Vallverdú, Ari Santos, Gordillo, Oscar, Albadalejo. També Arnau, Toti, Hinojosa, Andresito, Chechi, Nerín.

Àrbitres: Ivan Lopez Galiano, Brian Torquemada Sanchez, Juan Alberto Duaso Ortiz.

Gols: 1-0 Asis (5'), 1-1 Óscar (16'), 1-2 Óscar (17'), 2-2 Corvo (18'), 3-2 Pep (19') -(descans)- 4-2 Lavado (21'), 4-3 Andresito (21'), 4-4 Ari Santos (23'), 4-5 Albadalejo (24'), 4-6 Chechi (25'), 5-6 Corvo (26'), 6-6 Lavado (28'), 6-7 Albadalejo (37') i 6-8 Gordillo (40').