Un ferit molt greu en un accident frontal entre tres cotxes a la C-55 a Callús

Un dels conductors implicats ha intentat fugir a peu de l'accident, però ha estat detingut pels Mossos d'Esquadra després que donés positiu en alcohol i drogues

VÍDEO L'helicopter del SEM evacua el ferit molt greu
VÍDEO L'helicopter del SEM evacua el ferit molt greu | Cedida
10 de novembre del 2018
Actualitzat a les 18:14h

Una persona ha resultat ferida molt greu en un accident frontal entre tres vehicles a la C-55, a l'altura de Callús, aquest dissabte ben d'hora de matí. Un dels conductors implicats en l'accident, que ha sortit il·lès, ha fet escàpol a peu, tot i que posteriorment els Mossos d'Esquadra l'han localitzat i detingut.

L'accident ha tingut lloc a 3/4 de 7 del matí d'aquest dissabte al punt quilomètric 42 de la C-55, al terme de Callús, en sentit Manresa, quan tres vehicles s'han vist implicats en un accident frontal. En un primer moment, el conductor d'un dels vehicles ha fugit del lloc del sinistre a peu, i posteriorment ha estat localitzat i detingut pels Mossos d'Esquadra, després que donés positiu en alcohol i en el test de drogues, que faltarà confirmar en el laboratori.

Fins al lloc de l'accident, s'hi han desplaçat dos vehicles dels Bombers, unitats dels Mossos d'Esquadra i l'helicòpter del SEM, que ha traslladat una persona amb ferides molt greus fins a l'hospital Parc Taulí de Sabadell.

En trànsit ha estat interromput en sentit Manresa durant dues hores, fins a 1/4 de 10 del matí, i es feien desviaments per l'interior de Callús. En sentit nord, no ha calgut tallar el trànsit.
Arxivat a