El CEDEM ofereix una curs matinal enfocat a l'economia social i a les cooperatives

L'activitat es farà el proper dijous 15 de novembre, de 2/4 de 10 del matí a 2/4 de 2 del migdia, a l'edifici El Salt Viver d'empreses de Sallent

Redacció
09 de novembre del 2018
Actualitzat a les 15:44h
El Centre de Desenvolupament Empresarial de l'Ajuntament de Manresa (CEDEM) ha programat el curs L'economia social: un model organitzatiu que posa les persones al centre, a càrrec de l'Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central i Dies d'Agost. La sessió tindrà lloc el proper dijous 15 de novembre, de 2/4 de 10 del matí a 2/4 de 2 del migdia, a l'edifici El Salt Viver d'empreses de S allent. 

Durant la sessió, els assistents podran gaudir d'una conferència inicial on s'exposarà què és l'economia social, es parlarà de la tasca que porten a terme les cooperatives, i es farà una breu introducció als conceptes bàsics de l'economia social. També podran conèixer quines són les competències i capacitats més importants per emprendre una cooperativa i, per finalitzar, podran debatre sobre l'economia de les cures, la perspectiva feminista i les noves pràctiques dels llocs de treball.

El curs s'imparteix amb tres objectius; conèixer el model de cooperativa com a fórmula empresarial, saber com es pot emprendre de manera cooperativa; i posar en valor l'economia de les cures i fer una lectura des de la perspectiva de gènere.

L'activitat és gratuïta, però cal inscriure's prèviament omplint el formulari d'aquesta pàgina web. Les places són limitades i s'adjudicaran per ordre d'inscripció.

Aquest curs forma part de la segona edició del programa Dones amb Idees.

Per a més informació contacteu amb l'equip del CEDEM al telèfon 93 878 76 25 o al correu cedem@ajmanresa.cat o visiteu aquesta pàgina web.

La formació està adreçada dones emprenedores i al públic en general. Enguany compta amb el suport de l'Ajuntament de Sallent, municipi que acull el curs.