La 17a Fira Medieval d'Oficis de Súria tindrà més tallers i espectacles de carrer

El Poble Vell acollirà durant tot el cap e setmana la tradicional fira

La Fira Medieval d'Oficis torna a Súria aquest cap de setmana
La Fira Medieval d'Oficis torna a Súria aquest cap de setmana | AjSú
Redacció
09 de novembre del 2018
Actualitzat a la 13:23h
El Poble Vell de Súria acollirà durant tot aquest cap desetmana la 17a Fira Medieval d'Oficis, que aplegarà artesans, músics, cantaires, dansaires, titellaires, exposicions i altres atractius en un certamen que espera milers de visitants al nucli antic surienc. Una de les novetats d'aquesta edició és l'increment del nombre detallers participatius i d'espectacles decarrer.

La Fira Medieval d'Oficis començarà a les 10.15 h amb un pregó musical d'obertura que anirà a càrrec del grup Els Berros de la Cort. Tot i que el certamen ja es podrà visitar a partir d'aquesta hora, l'acte oficial d'inauguració tindrà lloc a les 12.15 h a la sala Cal Balaguer del Porxo, presidit per la directora general de Comerç de la Generalitat, Muntsa Vilalta, l'alcalde Josep Maria Canudasi el regidor d'Ensenyament, Turisme i Participació, Miquel Caelles.

El certamen surienc manté els seus actes i espectacles emblemàtics, als quals s'hi afegeixen algunes de les novetats introduïdes en les darreres edicions. Enguany també s'hi reforçaran les activitats adreçades específicament als infants, amb tallers i un campament infantil a l'Espai Firal dels Galàpets.

D'aquesta manera, la Fira Medieval d'Oficis de Súria aprofundeix en la seva vocació de certamen adreçat bàsicament a un públic familiar en l'entorn especial del Poble Vell, que reprodueix l'ambient d'una petita vila medieval. 

Al llarg del cap de setmana es podrà visitar l'exposició Pedres i barraques. Les construccions de pedra seca a la sala Cal Balaguer del Porxo. També hi haurà exposicions teatralitzades sobre armes medievalsal Castelli aparells de torturaal carrer SantCliment.

El comerç del centre urbà tornarà a obrir les seves portes amb ambientacions medievals, gràcies a la col·laboració de la Unió de Botiguers-Súria Punt Comercial.

Enguany també es farà la cinquena edició del concurs fotogràfic de la Fira Medieval d'Oficis a Instagram, oberta totes les persones que visitin el certamen ipubliquin una imatge en aquesta xarxa social, amb l'etiqueta #firamedievalsúriao #firamedievalsuria.

D'altra banda, els dos dies de Fira hi haurà servei de transport gratuït entre l'aparcament de l'entrada sud i el centre de la vila, en el següent horari: de 10.00 a 13.00 h i de 15.30 a 19.00 h.

La Fira Medieval d'Oficis és organitzada per l'Ajuntament de Súria, amb la implicació de nombroses persones i entitats de la vila.

Catàleg de la Fira Medieval d'Oficis
Arxivat a