Els dj's residents d'Stroika llancen un remix

Es basa en la idea d'agafar la "música comercial" i portar-la cap al terreny de la música urbana

Redacció
09 de novembre del 2018
Actualitzat a les 10:19h
Els tres dj's residents de la Sala Stroika de Manresa, Buff Bay, Shakur i Warsaw, han llençat aquest dimecres el remix Malamente, en el qual han estat treballant els últims mesos. D'aquesta manera segueixen treballant en aquesta nova etapa de creació de remixs i produccions, la qual seguiran explorant al llarg d'aquesta temporada.

La gestació d'aquests remixs s'ha dut a terme al nou espai del Centre de Creació Musical (CCMM), STRK LAB, que es va estrenar l'estiu de fa dos anys, i on ja hi han gravat CD's grups de renom com Pirat's Sound Sistema, gravat i produït pel mateix Warsaw.


Aquest remix, es basa en la idea d'agafar la "música comercial" i portar-la cap al terreny de la música urbana, com és el tropicalbass, estil que al llarg dels anys s'ha consolidat a les sessions de la Sala Stroika.

Buff Bay i Warsaw són actualment part de l'equip de professors de música avançada del Centre de Creació Musical de Manresa (CCMM), on ensenyen a gent de totes les edats diferents tècniques, metodologies i materials que qualsevol DJ empra actualment en la seva carrera professional.