Marta Viladés serà la candidata d'ERC a l'alcaldia de Súria

Marta Viladés
Marta Viladés | ERC
Redacció
08 de novembre del 2018
Actualitzat el 28 de febrer del 2019 a les 12:55h
L'assemblea local d'ERC a Súria s'ha reunit aquesta setmana per escollir la persona que encapçalarà la candidatura local a les properes eleccions municipals. En aquesta va sortir elegida per unanimitat Marta Viladés, que es presentarà per primera vegada.

En el seu primer parlament, la nova alcaldable republicana ha agraït el suport rebut per part de la militància i dels simpatitzants, i els ha convidat a treballar plegats per "oferir al municipi un projecte engrescador". Viladés ha agraït especialment el suport i generositat per part de l'anterior cap de llista i actual regidor, Jordi Sala, i ha anunciat que compta amb ell per formar part d'aquest nou equip ja que, en paraules seves, "l'experiència adquirida i la bona feina feta l'avalen per continuar la seva tasca de servei al poble".
 
La candidata es proposa liderar un "projecte republicà i municipalista" per a Súria, pel que ja estan treballant en el programa amb idees innovadores i sostenibles per al poble. Un dels principals objectius que s'ha marcat és fer "més propers tots els projectes de l'Ajuntament incrementant la participació ciutadana en la presa de decisions, per exemple en els pressupostos". D'aquesta manera, es vol aconseguir que "els suriencs i surienques, les entitats i les empreses se sentin implicats i rebin una comunicació fluida i ràpida en les decisions preses per part de l'Ajuntament i per tant, orgullosos de viure a Súria".
 
Marta Viladés té 28 anys i és llicenciada en Ciències Ambientals i té un màster en Enginyeria de Recursos Naturals. Actualment treballa en projectes de promoció local i rural, però disposa d'una àmplia experiència laboral en diferents àmbits. Ha treballat en temes de gestió de residus municipals en diferents empreses, com a investigadora al Centre Tecnològic de Manresa o al Servei d'Urbanisme de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, el que li ha permès adquirir una visió important de la gestió municipal. És una persona activa en el teixit social local, participant en diferents projectes participatius del poble i en activitats culturals organitzades pel l'Agrupació Sardanista i el Foment Cultural de Súria, i també és membre del Consell de Medi Ambient de Súria i de l'ADF.
Arxivat a