Santpedor organitza el primer concurs de còmics contra la violència de gènere

En el marc de la commemoració del 25 de novembre, dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones

Redacció
08 de novembre del 2018
Actualitzat a les 15:14h
Santpedor impulsa el primer concurs de còmics contra la violència de gènere en el marc de la commemoració del 25 de novembre, dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones. Es tracta d'una iniciativa que pretén des de la regidoria de la dona sensibilitzar i implicar als joves en la lluita cintra les violències masclistes i per unes relacions més equitatives i igualitàries entre homes i dones. 

En aquest concurs de còmics hi poden participar joves i adolescents que visquin o estudiin a Santpedor i que cursin 3r i 4t d'ESO o Batxillerat. Poden concursar de manera individual o col·lectiva i cada participant pot presentar una obra. El termini per a presentar els projectes és fins el proper dia 18 de novembre. Els còmics s'han de presentar a l'Ajuntament amb el títol i el lema, les dades personals de l'autora o l'autor i la cessió de l'obra a l'Ajuntament. El premi serà vals de regal per import de 100 euros en comerços del poble.

Actes commemoratius del dia internacional contra la violència de gènere

A més del concurs de còmics, la regidoria de Polítiques d’Igualtat de Santpedor impulsa altres activitats. El mateix diumenge dia 25, dia en què es commemora el dia internacional se celebra l’obra de teatre, El diari de la Martina a la sala d’actes de la Nau de Santpedor amb entrada gratuïta i es farà també la lectura del manifest.

Dimarts dia 27 hi haurà l’acte commemoratiu a la plaça Gran amb cant coral, lectura novament del manifest i encesa d'espelmes. I del 18 al 30 de novembre es farà l’exposició "Mites violència en la parella" al Lokal de la Vila.
Arxivat a