El Lluís de Peguera, com a Escola Verda, a la trobada estatal d'Escoles Sostenibles

per Redacció, 8 de novembre de 2018 a les 12:36 |
Delegació catalana e la trobada estatal d'Escoles Sostenibles | Arxiu particular
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de novembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Institut Lluís de Peguera va ser triat per formar part de la delegació catalana que va representar la Xarxa d'Escoles Sostenibles de Catalunya en una trobada estatal celebrada a la localitat d'Alcaraz, a Albacete a finals del mes d'octubre i coordinada per ESenRED, (Escuelas para la sostenibilidad, en red).

Tant l'alumnat com el professorat que va assistir a aquesta trobada van tenir l'oportunitat d'intercanviar experiències amb altres centres que també formen part de la Xarxa d'Escoles Sostenibles de Catalunya i participants de la resta de l'estat. A més van tenir l'oportunitat de participar en diferents tallers relacionats amb el Medi ambient. 


La trobada se celebrava sota el títol Tinguem cura del planeta i hi van participar fins a 116 joves de tot l'estat i 31 docents.

Les escoles que formen part de la Xarxa d'Escoles Sostenibles, com és el cas de l'Institut Lluís de Peguera, prioritzen els temes ambientals en els seus projectes educatius i promouen la participació de l'alumnat en la presa de decisions sobre les accions que el centre porta a terme per poder donar resposta als problemes ambientals i als 17 objectius de Desenvolupament Sostenible definitis pels estats membres de les Nacions Unides.

 

Participació