La Cambra organitza un curs per aprendre a preparar els comerços per al Nadal

És farà els dies 15 i 20 de novembre i és gratuït per als professionals del sector del comerç

Redacció
08 de novembre del 2018
Actualitzat a les 10:33h
La Cambra de Comerç de Manresa ha organitzat un curs de decoració nadalenca adreçada al sector del comerç. La formació, que és gratuïta, es farà els dies 15 i 20 de novembre, de dos quarts de tres de la tarda a dos quarts de cinc. L'objectiu de la proposta és ajudar els comerços a preparar la seva imatge de cara a Nadal, tenint en compte criteris estètics, comercials i de màrqueting.

El curs porta per títol Fes brillar el teu aparador per Nadal i és previ a la convocatòria del concurs d'aparadors nadalencs que la Cambra organitza cada any per aquestes dates. Al llarg de les dues sessions, els alumnes aprendran a crear un espai nadalenc bonic per a les seves botigues, a fer una paqueteria més divertida i nadalenca, a fer de l'interior de la botiga un espai amb una exposició atractiva dels productes, a conceptualitzar i homogeneïtzar la campanya nadalenca tant en la botiga com en la resta d'elements de difusió i a crear experiències per a la seva clientela durant les festes de Nadal.

Entre els continguts que es treballaran hi ha el concepte d'atrezzo i els elements visuals del Nadal, la col·locació del producte i com rotar-lo de manera estratègica, l'estratègia en cartelleria, preus i embolcall dels productes, els empaquetats o com ha de ser l'estètica del venedor.

Les inscripcions per aquest curs ja són obertes i poden fer-se al telèfon 93 872 42 22 i al correu electrònic jmonge@cambramanresa.org.