La rehabilitació del conjunt monumental de Castellet completa la primera fase d'obres

Els operaris han acabat les tasques de consolidació del talús situat sota l'Ermita i la casa de l'Ermità

Conjunt monumental de Castellet
Conjunt monumental de Castellet | AjSVC
Redacció
07 de novembre del 2018
Actualitzat a les 16:35h
El projecte de rehabilitació integral del conjunt monumental de Castellet ha fet un nou pas endavant. Aquest mes d'octubre han finalitzat les obres de la primera fase un cop acabades les tasques de consolidació del talús situat sota l'Ermita i la casa de l'Ermità.

Bé cultural d'interès nacional

El conjunt està declarat com a bé cultural d'interès nacional i la seva rehabilitació té un pressupost global d'1,5 milions d'euros que s'executa de manera progressiva. El pressupost està cobert pel propi Ajuntament i a través del finançament aportat per altres institucions públiques (Diputació de Barcelona, FONS FEDER i subvenció provisional per part del Ministeri de Foment).

El projecte integral de rehabilitació de tot el conjunt històric continuarà els propers anys amb la rehabilitació de la casa de l'ermità i de la torre, que funcionarà com a mirador. A més, es preveu rehabilitar estructuralment l'església i en breu s'iniciaran els treballs d'excavació arqueològica a la zona nord del conjunt corresponent al recinte de l'antic castell.