Manu Guix presentarà dissabte el seu nou disc a Cardona

Manu Guix
Manu Guix | Promocional
Redacció
06 de novembre del 2018
Actualitzat a les 18:17h
Després de l'èxit del Tribut a ABBA amb ABBA The New Experience, aquest dissabte 10 de novembre a les 9 del vespre arribarà a Cardona un dels plats forts dels Batecs Culturals d'aquesta temporada: Manu Guix.

L'Auditori Valentí Fuster es prepara per acollir la presentació del darrer treball discogràfic de l'artista, Després de tot, un recull de tretze cançons vitals i optimistes que es mouen entre el pop i el soul d'autor i que es presentaran en un directe realment espectacular.

A les 9h del vespre, però, no apareixerà Manu Guix a l'escenari sinó que primer hi haurà l'oportunitat d'escoltar el jove igualadí Roger Argemí que amb només 20 anys ja supera els 600.000 streamings a Spotify amb el tema Can I call you home al costat del guanyador d'Eurovisió Måns Zelmerlöw. Argemí presentarà per primer cop en directe el seu nou single Per sempre, un avanç del seu nou treball discogràfic en la qual descriu la relació de l'artista amb la música i on s'hi descobreix el tòpic horacià Carpe Diem.

Després del teloner, Manu Guix amb el seu piano, cantant i acompanyat per Jordi Roquer (guitarra), Jordi Franco (baix), Toni Pagès (bateria), Oriol Cusó (saxo) i Jaume Peña (trompeta), s'ocuparan de presentar Després de tot, un disc ple de matisos i sonoritats que conformen una de les produccions musicals més ambicioses que s'ha fet aquest any en el panorama català i que fa que el músic es consolidi com un dels grans intèrprets i compositors del nostre país.

Les entrades es poden adquirir per internet o bé a la taquilla de l'Auditori divendres 9 (de 5 a 7 de la tarda) o el mateix dissabte 10 (a partir de les 8 del vespre).
Arxivat a