La lluita popular s'interpretarà amb «España ingobernable» dijous a Manresa

Fernando Egozcue i Alberto San Juan
Fernando Egozcue i Alberto San Juan | Promocional
Redacció
06 de novembre del 2018
Actualitzat a les 15:24h

Fernando Egozcue i Alberto San Juan. Foto: Promocional


El teatre Conservatori de Manresa acollirà aquest dijous, 8 de novembre a les 20h, España Ingobernable amb l'actor Alberto San Juan i el guitarrista Fernando Egozcue. El muntatge, que inicialment estava programat a la Sala Petita i que havia exhaurit les entrades, s'ha traslladat al Teatre Conservatori per augmentar l'aforament i per tant encara queden entrades disponibles. 

L'actor Alberto San Juan, protagonista de muntatges com Urtain o El Rey, que es van veure al Kursaal, torna a visitar Manresa amb España ingobernable, un espectacle que ens recorda totes aquelles ocasions en les quals el poble, la ciutadania, s'ha organitzat al carrer per lluitar pels drets i les llibertats públiques en els darrers temps.

Commovedors versos de Lorca, Cernuda, Miguel Hernández, Ángel González, Gloria Fuertes, Jorge Reichmann, Albert Pla... Una selecció de textos i cançons indignats i indignants que repassen la història d'Espanya des de la Segona República fins al dia d'avui a càrrec d'Alberto San Juan i la guitarra de Fernando Egozcue.

En acabar la funció es farà un petit col·loqui amb Alberto San Juan i Fernando Egozcue. 

Les entrades veure España Ingobernable al Teatre Conservatori, es poden comprar a taquilles del Kursaal, una hora abans del concert a les taquilles del teatre Conservatori, i per internet. El preu de les entrades és de 15€ (10€ amb Carnet Galliner, majors de 65 anys, i 6€ menors de 25).