La caminada Joan Vila del Mijac Safa arribarà a la majoria d'edat d'aquí dues setmanes

Com cada any, constarà d'un recorregut curt, de 12 quilòmetres, i un de llarg, de 18

Redacció
06 de novembre del 2018
Actualitzat a la 13:01h
El proper diumenge 18 de novembre, el Mijac de la Sagrada Família de Manresa (anomenat, popularment, Mijac Safa) celebrarà la divuitena edició de la caminada popular Joan Vila, una iniciativa en record a un dels seus monitors, que, enguany, s'emmarca dins dels actes de celebració del cinquantè aniversari de l'entitat.

Com ja és tradició, la ruta començarà i acabarà al local del Mijac (carrer Sant Cristòfol 44-46) i oferirà dos recorreguts: un de curt i un de llarg. El curt, de 12 quilòmetres, passarà pels Noguers, el barri de Viladordis, el gorg del Bigaire, els Polvorins i Cal Truncallà. El llarg, de 18 quilòmetres, també arribarà fins a Viladordis però un cop allà continuarà per Les Arnaules, El Pont de Vilomara, Mas Roviralta, els Tres Salts i cal Truncallà.

La sortida es farà a les vuit del matí. Un cop els participants arribin a Viladordis s'oferirà una botifarrada. A banda, al llarg del recorregut hi haurà altres avituallaments.

L'activitat té un preu de 8 euros si els tiquets s'adquireixen anticipadament, i de 10 el mateix dia de la sortida. En el cas de la primera opció, les inscripcions es poden formalitzar a través d'aquest enllaç o anant al local de l'AVV de la Sagrada Família (carrer Penedès, s/n) els dilluns, dimecres o divendres de quatre a set de la tarda. Per a més informació es pot enviar un correu electrònic a caminadajv@gmail.com.