S'emporten joies i diners en un nou robatori en una casa de Pineda de Bages

Malgrat les darreres mesures de vigilància i seguretat del govern de Sant Fruitós, els lladres, van entrar i sortir del domicili amb el botí

Carrer d'en Moragues, on es va produir el robatori
Carrer d'en Moragues, on es va produir el robatori | GSV
05 de novembre del 2018
Actualitzat el 06 de novembre a les 15:03h
Malgrat les darreres mesures de vigilància i seguretat a Pineda de Bages anunciades per l'Ajuntament de Sant Fruitós, dissabte passat al vespre, una o més persones van entrar en un domicili del carrer d'en Moragues d'aquesta urbanització i van robar-hi una caixa forta amb joies i diners després de regirar totes les despenses interiors, segons han confirmat a NacióManresa els Mossos d'Esquadra.

A finals de setembre, l'alcalde de Sant Fruitós, Joan Carles Batanés, anunciava en roda de premsa un dispositiu especial de seguretat amb la presència permanent d'agents de policia a la urbanització "24 hores al dia i 7 dies a la setmana" i la instal·lació de tres càmeres lectores de matrícules. Aquestes mesures s'anunciaven després que la urbanització patís vuit robatoris i dos intents en interior de domicili en els darrers 40 dies.

Totes aquestes mesures, pel que sembla, no han estat suficients per evitar que aquest dissabte algú entrés en una casa del carrer d'en Moragues i la regirés tota fins localitzar i endur-se joies i diners, en una quantitat que no ha transcendit. A banda d'això, una trentena de propietaris tenen contractat un servei de vigilància privat al carrer, malgrat que el robatori de dissabte es va produir fora d'aquest perímetre.

Els Mossos d'Esquadra van rebre la trucada d'un veí alertant-los a les 7 de la tarda. Un cop els agents van arribar al lloc es van trobar una porta corredera que dona al menjador de l'habitatge forçada i tota la casa regirada, però els autors dels fets ja no es trobaven a l'immoble.

La policia catalana ha iniciat una investigació per determinar la identitat dels lladres.