Els Castellers de Santpedor tanquen temporada amb un pilar de cinc a Vic

Pilar de 5 dels Castellers de Santpedor a Vic
Pilar de 5 dels Castellers de Santpedor a Vic | CSantpedor
Redacció
05 de novembre del 2018
Actualitzat a les 18:16h
Els Castellers de Santpedor van cloure la temporada com ja és habitual a Vic. A casa dels seus padrins, el Sagals d'Osona. Va ser una actuació ambiciosa que no va tenir com a premi descarregar el primer tres de set del 2018. Com a mínim, la colla de la camisa daurada va tancar l'any amb cinquè pilar de cinc descarregat del curs.

La matinal va començar amb bon peu per als bagencs. El tres de sis amb agulla no va presentar cap problema tret que va ser una mica lent. Però segur. L'aleta de l'enxaneta havia de ser el preludi del plat fort. El tres de set de la segona ronda. El castell va començar amb uns tremolins que van ser salvats pels Castellers de Santpedor. Mentre des de l'exterior se sentia "està molt maco" els pisos anaven pujant fins que el castell va estar carregat. Però poc després de la sortida va fer llenya. A la tercera ronda, un quatre de sis molt apamat va significar el darrer castell de la temporada abans de la ronda de pilars de comiat. L'esmentat pilar de cinc.

Els Sagals d'Osona van descarregar el tres de vuit, la torre de sis després d'haver-la desmuntat un cop, el quatre de vuit i el pilar de sis. I els Cargolins d'Esplugues de Llobregat, el tres de set, el quatre de set, el tres de sis amb agulla i un pilar de quatre. 
Acabades les actuacions del 2018, els Castellers de Santpedor entren en període electoral. Junta tècnica i junta administrativa finalitzen el seu mandat i la colla bagenca entrarà en període electoral.
Arxivat a