La via de Sant Ignasi recupera el trànsit de vehicles en tots els sentits

Dos mesos després de restablir el carril en sentit d'entrada a la ciutat i el doble sentit de circulació als carrers Vidal i Barraquer i Viladordis, aquest dilluns al matí s'ha reobert el trànsit en sentit de sortida a la ciutat

La Via Sant Ignasi ha recuperat aquest dilluns la normalitat en el trànsit
La Via Sant Ignasi ha recuperat aquest dilluns la normalitat en el trànsit | AjM
Redacció
05 de novembre del 2018
Actualitzat a les 10:14h
Quatre mesos després de l'inici de les obres, que van començar el 26 de juny, ja s'ha completat la fase dels treballs d'urbanització a la via de Sant Ignasi, entre la plaça de Sant Ignasi i el carrer Vidal i Barraquer. Fins ara només era possible circular en sentit ascendent d'entrada a la ciutat, carril que es va reobrir el 24 d'agost juntament amb els dos carrils dels carrers Viladordis i Vidal i Barraquer, davant les Piscines Municipals. Així doncs, després que durant tot el diumenge es fessin els treballs de pavimentació i senyalització horitzontal a la via de Sant Ignasi i carrer Vidal i Barraquer, aquest dilluns a les 7 del matí s'ha reobert el trànsit en sentit de sortida a la ciutat i, per tant, la via de Sant Ignasi ha recuperat el trànsit de vehicles en tots els sentits de circulació.

Amb aquesta actuació finalitza el gruix principal de les obres del Projecte de millora de la urbanització dels carrers Vidal i Barraquer i Via de Sant Ignasi, que es van iniciar el gener passat amb un període d'execució previst de 10 mesos. Durant els propers dies l'actuació s'anirà completant amb treballs de jardineria, plantació d'arbres i instal·lació de mobiliari.

Els treballs s'han realitzat amb l'objectiu d'actualitzar les xarxes de serveis de la via de Sant Ignasi i carrer Vidal i Barraquer, millorar les seves condicions d'accessibilitat i proporcionar al nou carrer un nivell de qualitat urbana i cívica adient pel Centre Històric de Manresa.