Els presos conviden Arrimadas i Albiol a visitar-los per comprovar si tenen privilegis

Acusen els líders unionistes de no saber quina és a situació real dels dirigents independentistes empresonats

Cartell de presos i exiliats aquest dijous a Lledoners
Cartell de presos i exiliats aquest dijous a Lledoners | Albert Alemany
Redacció
05 de novembre del 2018
Actualitzat a les 9:18h
Els presos polítics de Lledoners enviaran aquest dilluns una carta als dirigents de Ciutadans i el PP, Inés Arrimadas i Xavier García Albiol, per convidar-los a la presó per comprovar si tenen o no "privilegis", tal com ha avançat Rac1. "Per les afirmacions que els hem sentit dir a través dels mitjans de comunicació, és evident que vostès només poden parlar des del desconeixement", diu el text.

Els líders independentistes critiquen les acusacions dels partits unionistes. "Ens agradaria que ens visitessin a Lledoners on podran comprovar de primera mà si som uns presos amb privilegis", diu la carta. Recorden, també, que Arrimadas i Albiol són autoritats i tenen la possibilitat de visitar els centres penitenciaris i parlar amb els interns.

Per acabar, afegeixen que estan segurs que es líders unionistes consideraran aviat aquesta invitació, tenint en compte l'interès que han posat en assegurar que tenen privilegis. La carta està signada conjuntament per Jordi Cuixart, Jordi Sànchez, Oriol Junqueras, Josep Rull, Jordi Turull, Raül Romeva i Joaquim Forn.