Joan Peñarroya fa partícips als aficionats de la primera victòria a casa

Joan Peñarroya urant el partit contra l'Herbalife Gran Canaria
Joan Peñarroya urant el partit contra l'Herbalife Gran Canaria | J. Alberch
Xavier Sucarrats / Joel Peña
04 de novembre del 2018
Actualitzat a les 20:04h
El tècnic del BAXI Manresa, Joan Peñarroya, s'ha mostrat molt satisfet per haver brindat la primera victòria del curs al Nou Congost a l'afició. Era un deute que l'equip tenia amb els seus incondicionals que han estat capaços de crear una de les millors atmosferes de la lliga Endesa. El tècnic també s'ha mostrat orgullós del punt de maduració del seu equip atesos tots els contratemps que ha patir.

Més centrat en el partit, l'entrenador manresà ha incidit, com va fer en la prèvia, en la importància del rebot ofensiu. Peñarroya s'ha mostrat molt content de com ho ha gestionat el equip. Especialment, a la primera part. A la segona, jugadors com Ondrej Balvin ho han complicat més. Com també ha lamentat les pèrdues del seu equip quan havien de servir de banda o fons. Aquest fet ha donat opcions a l'Herbalife Gran Canària i ha provocat que el BAXI Manresa hagués de guanyar el partit dos o tres cops.

Finalment, Peñarroya ha agraït la professionalitat de Siim-Sander Vene. L'estonià deixarà l'equip un cop Justin Doellman s'ha recuperat.

Maldonado reconeix la justícia del triomf local i no busca excuses en el cansament

Salva Maldonado ha vist un partit molt igualat entre els dos equips però ha admès que el BAXI Manresa ha estat millor i ha merescut el triomf. Tot i la derrota, Maldonado ha marxat content del joc del seu equip.

El preparador de l'Herbafile Gran Canària no ha buscat excuses en el cansament acumulat dels seus jugadors. Fins i tot, ha vist el seu conjunt millor que fa una setmana. I ha afegit que s'han d'acostumar a compaginar dues competicions tant dures com l'Eurolliga i la lliga Endesa. 

Els jugadors del BAXI Manresa celebren amb serenor la victòria sobre el Gran Canària

Després de la victòria del BAXI Manresa sobre l'Herbalife Gran Canària, Álvaro Muñoz ha reconegut que ha estat una victòria de qualitat perquè el Gran Canària és un dels millors planters de la lliga a nivell ofensiu. "Jugar Eurolliga els està perjudicant perquè són molts viatges i molt cansament acumulat. Ens hem aprofitat d'això" ha reconegut el capità. Sobre el Manresa ha destacat la tasca defensiva de l'equip i ha lloat l'ambient a un Nou Congost que pel capità "mereixia aquesta victòria". De la bona posició a la taula ha explicat que és massa d'hora per mirar-la i que tots els jugadors s'intenten implicar al màxim, sense individualismes, per poder guanyar partits. Tot i això, Muñoz ha reconegut que li agrada la posició del BAXI Manresa a la classificació i el camí que està agafant l'equip.

Justin Doellman també ha valorat el partit i la posició del Manresa a l'ACB. "Hem guanyat quatre partits i n'hem perdut algun de molt igualat, hem de seguir millorant per seguir en el bon camí" ha explicat el jugador nord-americà. Doellman, també s'ha mostrat exultant pel seu debut després de perdre's els sis primers partits de competició i ha explicat que espera ajudar a l'equip per seguir guanyant tots els duels possibles. L'ala-pivot també s'ha desfet en elogis cap a Peñarroya. "És un grandíssim entrenador i no només perquè és l'adequat per l'equip, també ens manté en la línia positiva" ha reconegut.

Per part del Gran Canària, un dolgut Albert Oliver ha admès que el BAXI Manresa ha sigut millor i que l'equip illenc ha de millorar per arribar al nivell desitjat. Endinsant-se en les claus del partit ha destacat els últims minuts del darrer quart on els bagencs han estat més encertats de cara a cistella i l'Herbalife no ha triat les millors opcions de tir.
Arxivat a