El BAXI Manresa estrena el còmput de victòries a casa (86-79)

Victòria coral de l'equip bagenc contra l'Herbalife Gran Canària en el debut de Justin Doellman i el possible comiat de Siim-Sander Vene

Justin Doellman s'ha estrenat aquesta jornada amb el BAXI Manresa
Justin Doellman s'ha estrenat aquesta jornada amb el BAXI Manresa | J. Alberch
04 de novembre del 2018
Actualitzat el 05 de novembre a la 13:55h
El BAXI Manresa ha estrenat el seu còmput de victòries com a local aquest diumenge contra l'Herbalife Gran Canària. Per primer cop, els bagencs tenen més victòries que derrotes aquesta temporada. Alex Renfroe ha guiat novament l'equip. Però la victòria ha estat d'aquelles que els entrenadors els agrada anomenar "corals". Justin Doellman ha debutat aquesta temporada i ha ofert un tastet del què pot donar. Cady Lalanne ha estat immens. I Álvaro Muñoz, clau en moments calents. I així es podria seguir amb bona part de la plantilla. Siim-Sander Vene no ha jugat en el seu darrer cap de setmana al Bages.

Justin Doellman ha estat la gran novetat al cinc inicial del BAXI Manresa. Al seu costat s'hi ha trobat Alex Renfroe, Ryan Toolson, Pere Tomàs i Cady Lalanne. Per l'Herbalife ha sortit amb Clevin Hannah, Xavi Rabasseda, DJ Strawberry , Anzejs Pasecniks i Kim Tillie. El partit ha començat amb ritme. El BAXI Manresa no concedia tirs senzills al seu rival. L'equip de Salva Maldonado abusava d'uns triples llunyans que no entraven i el rebot es quedava a mansa locals. En canvi, Toolson i Doellman sí que l'encertaven més enllà del 6,75 i obrien un primer forat (10-4, minut 3). L'Herbalife Gran Canària ha reaccionat amb un parcial de 0-7 que ha dut el partit a una fase d'igualtat i alternances al marcador. Un triple de l'exManresa Marcus Erikson ha decantat la balança per als forasters al final del primer quart (19-21). Els canaris han seguit manant amb Evans de protagonista sense que el BAXI Manresa es despengés. El retorn de jugadors de la primera unitat (Renfroe, Toolson i Lalanne) ha coincidit amb una millora del joc local. Els bagencs han aconseguit posar-se al davant. Però Strawberry i Hannah lideraven novament el seu equip per marcar terreny (31-35, minut 18). Insuficient per atemorir un BAXI Manresa que ha encadenat un 7-0 culminat en un ràpid contraatac amb triple de Toolson. Aquest parcial ha estat clau perquè els de Peñarroya arribessin manant al descans (40-37).