Joan Peñarroya no es fia del cansament del Gran Canària

Justin Doellman ha entrenat tota la setmana al mateix ritme dels seus companys

El Nou Congost tornarà a rebre el Gran Canària
El Nou Congost tornarà a rebre el Gran Canària | M. Henríquez
02 de novembre del 2018
Actualitzat a les 21:52h
El BAXI Manresa ha tingut una setmana llarga d'entrenaments en què Joan Peñarroya ha disposat de moltes sessions d'entrenaments per preparar el duel contra l'Herbalife Gran Canaria (diumenge, 17.00h). Justin Doellman ha participat en totes al mateix ritme que els seus companys. Tret de Marko Lukovic i Paco del Águila la resta de plantilla està disponible per al seu entrenador. Del Águila continua amb el dit immobilitzat i així seguirà, com a mínim, una setmana més.

Les setmanes més curtes o més llargues no obsessionen Peñarroya que assumeix el calendari tal com arriba. Irònicament comenta que li agradaria haver jugat contra el Kimkhi en Eurolliga tal i com va fer el seu rival. Al mateix temps explica que a alguns dels seus jugadors més acostumats a les competicions europees ara se'ls fa difícil aquests períodes més esponjats. "Són situacions que cal saber gestionar ja que a vegades "les setmanes llargues poden ser perilloses", diu Peñarroya.

L'Herbalife Gran Canaria no ha començat bé la temporada. A la lliga Endesa duu un balanç de dues victòries i quatre derrotes. La darrera, a Guipúscoa va fer mal a l'equip de Salva Maldonado. I a l'Eurolliga encara els van pitjor les coses amb un sol triomf després de cinc jornades. Peñarroya no es refia d'aquestes males dades ni del cansament acumulat del seu rival. "No fa massa van tenir quatre partits molt durs i tothom creia que contra l'Andorra no es podrien moure. I van guanyar de 26", relata el tècnic del BAXI Manresa. L'equip canari volarà directament des de Rússia fins a Catalunya i tindrà menys de 48 hores de descans entre partit i partit.

Malgrat aquest mal inici, l'Herbalife Gran Canaria és un equip que juga amb molt ritme i destaca en estadístiques com el rebot ofensiu i les pilotes recuperades. Controlar aquestes facetes del joc serà important per decidir la sort del partit. En aquests moments "estan pagant el peatge de jugar la lliga Endesa i l'Eurolliga, que és una competició amb equips molt potents i molts desplaçaments. Però és un equip que lluitarà per classificar-se per a la copa del rei i els play-off", afirma Peñarroya. 

Tres integrants de l'Herfalife Gran Canària tenen passat al Nou Congost. A l'entrenador Salva Maldonado se l'hi sumen Albert Oliver i Marcus Eriksson.
Arxivat a