Dàmaris Gelabert i «Sinatra Tribute» i «Un tret al cap», la proposta escènica per a Manresa

Aquest diumenge a la sala gran i la petita de Kursaal i al Teatre Conservatori, tots tres amb les entrades exhaurides

Dàmaris Gelabert actuarà diumenge al Kursaal
Dàmaris Gelabert actuarà diumenge al Kursaal | Promocional
Redacció
02 de novembre del 2018
Actualitzat a la 13:47h
El Teatre Kursaal acollirà aquest diumenge, 4 de novembre a les 18h, l'espectacle de la cantant pedagoga i musicoterapeuta Dàmaris Gelabert que es podrà veure a la Sala Gran i també el concert del Cicle Gust de Jazz Sinatra Tribute, que tindrà lloc a la Sala Petita a les 20h. Aquest mateix diumenge Emma Vilarasau, Vicky Luengo i Imma Colomer seran a les 18h al Teatre Conservatori amb l'obra de teatre Un tret al cap. Els tres espectacles ja han exhaurit totes les entrades. 

Dàmaris Gelabert – Diumenge, 18h – Sala Gran del Kursaal

Després d'omplir a vessar la sala gran del Kursaal amb dos concerts l'octubre passat, Dàmaris Gelabert torna amb el seu últim disc, Naturalment. La reconeguda cantant s'ha convertit en els darrers anys en un referent infantil musical i ara fa un pas endavant en la seva proposta musical gràcies a la producció i els arranjaments del músic Àlex Martínez i a la col·laboració de diversos músics. És una proposta variada que va des de la música mediterrània fins al country, passant pel rock, la rumba i la bossa nova. Naturalment és un crit optimista a la vida, a prop de la natur aprenent a gaudir dels moments i dels regals que ens ofereix. Cançons que no només parlen de la natura sinó del fet de viure la vida amb naturalitat.

Sinatra Tribute – Diumenge, 20h – Sala Petita del Kursaal

Agustí Burriel és una de les veus més reconegudes entre les formacions de swing i blues de l'escena barcelonina. Des del 2007 amb formacions com Velvet Candles o The Big Jamboree, i especialment amb el bon grapat de projectes jazzístics en què ha participat, Burriel ha exhibit les seves dots de crooner amb un repertori al més pur estil 'Rat Pack'. Apropiar-se del repertori de Frank Sinatra i defensar-lo amb solvència i personalitat pròpia no és a l'abast de tothom. Conscient del repte, Burriel s'ha envoltat d'un grup de músics de primera per tal que el particular tribut que recorda a la Veu tingui els honors que es mereix.

El Cicle Gust de Jazz, una iniciativa conjunta del Kursaal Espai Gastronòmic i el teatre Kursaal, permet prendre alguna cosa o fer un mos mentre es gaudeix de bona música en un ambient de club amb taules disposades buscant la màxima proximitat a l'escenari.

Un tret al cap – Diumenge, 18h – Teatre Conservatori

Una periodista acomiadada, una víctima que demana insistentment que es faci públic el seu cas. I una dona (la germana de la periodista) que només vol gaudir dels darrers anys de la seva vida en plenitud. Entre totes tres dones es crea un triangle en el qual tot allò que és tan difícil de dir és, justament, el que els permetrà sortir del carreró sense sortida on han anat a parar.

La censura en l'àmbit públic, en aquest cas el periodisme, i també en el privat, en aquest cas el familiar, és el motor d'aquesta història amarga i tendra a la vegada interpretada per tres grans noms de l'escena catalana: Emma Vilarasau, Imma Colomer i Vicky Luengo, dirigides per Pau Miró.